Video: Laos part of my RTW

Funny when editing this video I truly started missing Laos… I want to go back there one day!

Video of my Laos part ride:

6 thoughts on “Video: Laos part of my RTW

  1. Takarengas alkoi sutia…
    Ei oikein tiennyt että miten tuolle lautalle ois ajanut, se oli sen verran korkealla ettei kävelyttää voinut. Vauhdilla ei uskaltanut ajaa kun sitä piti paikallaan vain yks pikkumies ja toisella puolella oli melkoisen syvää. Ei se ramppikaan oikein tukeva ollut, mutta loppujen lopuksi pyörä saatiin lautalle 😀

  2. Komiaa videota 🙂
    Meinasko videon alussa lauttan ramppi pettää alta? :O

  3. wow, what a master piece! Laos seems to be a nice country with beautiful nature and lovely looking people! And interesting synch of the video and back ground music! Like this part from the second song at 7 min “so, where did you see me go, it’s not the right way you know” with the dirt road you were riding with the turns. And a lot of other similar matches, really fun!

Leave a Reply