New video from Bangkok

Just added new video from Bangkok.
Showing mainly traffic, but you can get an idea how it is to ride there 🙂

2 thoughts on “New video from Bangkok

  1. Moro Timi,

    Bangkokin liikenne on melko ruuhkaista 😀
    Varusteista: Ajopuku on oikea valinta nÀihin lÀmpötiloihin; polvisuojat ja haarniska on aika lÀmpimiÀ, mutta turvallisuus on tÀrkeintÀ; kypÀrÀ on oikein hyvÀ ja valkoinen vÀri pitÀÀ pÀÀn viileÀnÀ; Sidin ajokengÀt oli tosi ÀÀnekkÀÀt ja puolenvuoden kÀytön jÀlkeen parit ompeleet petti pahasti, nyt jalassa Alpinestarsin Toucanit (saas nÀhdÀ ettÀ kuinka ne kestÀÀ).

    T: Marko

  2. HyvÀt huomenet suomesta, hienoja videoita, mahtavasti vÀlittyy tunnelma tÀnne
    pakkaseenkin, olin Bangkokin liikenteessÀ joulukuussa mutta vain takseilla. , sellainen kysymys tuli mieleen, ettÀ oletko ollut varustevalintoihin tyytyvÀinen, lÀhinnÀ ajovarusteita pohdin. kiitos! ja hyvÀÀ ja turvallista reissun jatkoa.

Leave a Reply